22 d’abril del 2009

fragment 209 - Sant Jordi (I)




Demà, Diada de Sant Jordi reivindicativa.
En el cartell podeu veure la convocatòria de la manifestació del jovent en defensa del català (SEPC, Joves de Mallorca per la LLengua i Maulets).

Per una altra banda, ahir dimarts dia 22, l'STEI-i va regalar el llibre 'cronologia de la repressió de la llengua i la cultura catalanes (1936-1975)' de Josep M. Solé i Sabaté i Joan Villarroya, a la senyora Rosa del PP, gran desconeixedora de la història dels seus orígens.
El lliurament de l'exemplar es va fer a la sortida del Ple del Parlament on s'havia rebutjat la moció presentada pel PP en contra de la política lingüística del govern, acusant-lo de 'retornar a les formes franquistes contra el català i afirmant que es tracta d'una acció del govern contra el castellà, imposant el català i permetent l'adoctrinament a través de la seva política lingüística'.
El llibre, acompanyat d'una ROSA VERMELLA, en aquest cas de Sant Jordi i embolicada amb una cinta de senyera; suposa tota una lliçó per a que aquesta dona es documenti, estudiï i aprengui el que no va estudiar ni aprendre quan anava a costureta.
Roseta, se t'han acabat els arguments, i si no en tens prou amb un sol llibre, n'hi ha un munt més!!!

*
Demà més, muntarem paradeta de l'OCB a la Plaça Major amb els i les companyes de la llibreria Quart Creixent.