5 de gener del 2009

fragment 165 - "Ni Nadal ni Setmana Santa" a Palma



Presentació del llibre 'Ni Nadal ni Setmana Santa' de Jordi Martí Font, divendres 9 de gener a les 20h a Can Alcover - Espai de Cultura. Amb la presència de l'autor i presentació a càrrec de Tomeu Martí.

Sobre l'autor:
'Jordi Martí Font és Filòleg de formació, ha treballat de corrector lingüístic, periodista i professor de llengua i literatura catalanes.
Ha format part del Col·lectiu Priorat-Chiapas, del Col·lectiu Universitari Andreu Nin, de l'MDT, de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau i de la CGT. Des de fa sis anys coordina la revista Catalunya de CGT, escriu columnes a El Triangle, a La Directa i articles en altres mitjans'.
Després de més 10 anys de publicar, s'ha decidit a recollir els articles en aquest llibre que ara ens presenta.
El llibre
"Ni Nadal ni Setmana Santa. El Camp: deu anys d'opinió crítica", és un recull de setanta-un articles de Jordi Martí Font publicats –o no- en la premsa del Camp de Tarragona i de la resta dels Països Catalans en els darrers deu anys. Els articles han estat publicats a alguns diaris de pagament , a alguns gratuïts, a El Triangle, a les revistes La Lletra A, Polémica i Illacrua, a la revista 'Catalunya' de la CGT ...
Podeu llegir la ressenya que ell ha fet al seu blog sobre la presentació del llibre a Palma.
Jo també, en el seu dia, en vaig parlar; quan va fer l'estrena a Tarragona.
Quedau totes i tots convidats.