21 de novembre de 2008

fragment 143 - 400 euros: multa per pintar un carril bici
De la pàgina web Alerta solidària
L’assemblea de Maulets de Palma ha difós una nota denunciant la imposició de 400 euros de multa al militant independentista que el passat 1 de maig pintà un carril bici.

Reproduïm aquí el breu comunicat de Maulets Mallorca.
Des de l'assemblea de Maulets de Palma volem denunciar la repressió que ha patit un jove per realitzar una acció pacífica en defensa dels carrils bici a la ciutat. El resultat del judici ha estat la imposició d'un mínim de 400€ de multa, però també cal destacar el caràcter polític del mateix i el silenci sobre l'agressió policial contra un altre jove que va tenir lloc la nit dels fets.

La xifra de la multa, a més de ser totalment desproporcionada, no té més objectiu que el d'ofegar econòmicament el jovent independentista de Palma i aturar les seves reivindicacions. Un cop més, Cort aposta per la via repressiva: mentre els problemes dels joves continuen sense solució, la seva policia ens colpeja i coacciona, i els jutges ens imposen elevades multes.

Des de Maulets no podem fer més que reafirmar-nos en la nostra lluita al costat del jovent de Palma i remarcar el fet que la repressió que darrerament es materialitza a Palma en forma de multes, càrregues i abusos policials, no ens aturarà. Anunciem, doncs, el començament d'una campanya en suport al jove encausat i contra la repressió exercida des de Cort.

Voler més carrils bici no és cap delicte!

Joan absolució!

Maulets Mallorca.
mallorca@maulets.org