3 de febrer del 2010

fragment 300 - 'macrourbanisme i agressions al paisatge mediterrani', a Palma i a Calvià




Ja feia dies que no m'hi posava amb el blog; entre que he estat (i encara ho arrossec) malaltona, a més del cap de setmana a Barcelona a les festes de Sa Pobla a Gràcia (uau!) i la feinada que se'm menja entre reunions de l'OCB, de la Plataforma 31D i més, no havia trobat el moment.
Però avui, ja més relaxada i a casa, no podia deixar de passar una activitat que tenim aquests dies; una activitat que es farà a dos llocs diferents i de la qual en sóc una mica responsable.
La presentació del llibre de Roger Cremades 'Macrourbanisme i agressions al paisatge mediterrani' la farem demà a la seu del GOB (c. Manuel Sanchís Guarner, 10) i divendres a Calvià, a l'antiga Biblioteca; les dues seran a les 20h.



A més de comptar amb la presència de l'autor, al GOB el presentarà en Macià Blázquez, actual president interinsular del GOB, i a Calvià comptarem amb la inestimable col·laboració d'en Joan Viceç Lillo, a qui afortunadament he pogut convéncer i que certament en Roger estarà encantat de conèixer personalment, com a company de tasques laborals (ambdós són tècnics forestals), en Joan V. a Mallorca i en Roger al PV.
Així idò, us convit a participar-hi i poder comprovar i contrastar de primera mà com la depredació del paisatge s'assembla com dues gotes d'aigua als dos costats del país.

tribuna mallorca
ràdio robines
Penedesfera
OCB
amics arbres·arbres amics (blog de Joan Vicenç Lillo i altres)
pel paisatge (blog de l'autor)