12 de maig del 2009

fragment 222 - La mani en imatges (I)

En primer lloc, l'homenatge d'admiració a tots els voluntaris, teballadores i treballadors de l'OCB (amb guardapits/armilles casi tots; la resta no en dúiem perquè no varen bastar).


L'arribada al Parlament fou apoteòsica. Aquestes fotos són fetes per en En Pau G., el que ens omple el facebook de fotos cada vegada que hi ha algun acte reivindicatiu i/o festiu.


La colla de xeremiers i en Toni S.


En aquestes dues, 'lo Tomeu' amb cara d'haver-se espassat els nervis previs, en Joan F. de fotògraf, allà darrera, d'esquena. A la d'abaix, en Julen que, com a bon professional de somràdio, també sap fer de cameraman.


Una casi exclusiva de n'Iraïs, al centre de la imatge, amb cara de despistada. A la dreta de la imatge, càmera en mà, l'editor Lleonard Muntaner.


Al fons, en Guillem; en primera línia: d'esquena en Tià i davant d'ell, en Marc i en Rafel.

En aquestes dues, no som capaç de desxifrar-ne tots els noms, però tot i així, me surten: a la de dalt en Josep, en Joan, en Miquel i dos més., i a la de baix, en Pep, en Macià i altres.

Del youtube al
blog o al revés, uns vídeos curtets:




Aquest és fet meu, podeu escoltar (? hehehe) i veure el glosador-infermer Macià Ferrer, que ens va fer una bona glosa sobre la polèmica de la llengua a la sanitat pública.


* N´hi haurà més.