1 d’abril del 2009

fragment 203 - primera acció consumada de resposta als atacs




L'STEI-i i l'OCB ja hem iniciat les primeres mobilitzacions 'en positiu' per fer front als atacs lingüístics a que ens tenen sotmesos el PP i els seus satèl·lits (UPyD, C's...) i els sindicats de la sanitat.
Aquests sindicats s'han esvalotat en contra del decret que obliga a la certificació del requisit de català per a la pròxima convocatòria d'accés a la sanitat pública. No així els genocides del PP que, retornant al seu hàbitat natural de crear controvèrsia social envers la llengua, sota la fal·làcia de la 'libertat lingüística', pretenen derogar la Llei de normalització i el Decret de mínims.
Ahir, com es veu a les fotos, els i les treballadores de l'STEI-i duguérem a terme una concentració davant de la Conselleria de Salut i Consum.
Amb el lema 'el nostre temps, el nostre gra d'arena' ens adherim a la campanya de Voluntariat Lingüístic que promou el Centre de Serveis Lingüístics PARAULA' i ens oferim per exercir de voluntaris a qualsevol persona de l'àmbit sanitari que vulgui practicar el català.


Per altra banda, l'OCB ha presentat avui en roda de premsa, la resposta als atacs amb un decàleg i l'anunci d'una acció, concretament una cadena humana, el pròxim dia 9 de maig.