18 de gener del 2009

fragment 168 - el fantàstic Álvaro Middelmann Blome



Situem-nos:
Les bases ideològiques de qui comanda Air Berlin:
[...] l'any 2000, quan el partit neonazi d'Àustria liderat per Jörg Häider va experimentar un ascens electoral i la UE va amenaçar d'aïllar el país, Álvaro Middelmann Blome va escriure un article en el paperot fatxa d'El (In)Mundo protestant contra la intenció de la Unió Europea d'aïllar els neonazis austríacs.
Aquest home presideix Foment de Turisme de Mallorca i el conseller de turisme, Miquel Nadal, signa convenis amb ell perquè la companyia aèria que Middelmann presideix (Air Berlin), promocioni el turisme de Balears en aquells països on vola.
Miquel Nadal va firmar l'acord en la seva condició de president de l'Ibatur, organisme que aportarà per la seva part 500.000 euros perquè Air Berlin realitzi aquestes accions. La promoció consistirà en anuncis a la revista de l'aerolínia, a més d'esmentar Balears a les rodes de premsa que organitzi Air Berlin.
Dijous passat, dia 15 de gener, el senyor Middelmann va donar una conferència al Gran Hotel Caixa Fòrum de Palma. La xerrada tractava de Turisme i aquest senyor (l'anomenarem així per no usar algun altre (des)qualificatiu que es mereix) es va tornar a despatxar a gust demostrant una vegada més la seva catalanofòbia.
Declaracions tan barroeres com dir que l'actual govern d'esquerres és una 'dictadura de les minories', defensant que s'hauria de canviar el sistema electoral perquè pugui governar el partit més votat (ell és militant del PP), fent apologia de la supremacia de la llengua castellana contra la catalana, opinant sobre educació, que l'alumnat que vol poder triar la llengua de l'ensenyament ha d'anar a l'escola concertada (???), reiterant-se en l'autoconvenciment que hi ha gent que no ve a Mallorca perquè s'hi parla català...
I els manaires polítics illencs no han dit res del tema, complicitats???
Vegeu aquests articles: