9 de desembre del 2008

fragment 155 - agenda setmanal

Després d'aquests dies de mig descans, reprenem l'activitat quotidiana amb una agenda setmanal ben estimulant. No sabem si podrem ser a tots els llocs, però la intenció hi és.

A les 17:45h d'avui horabaixa, a l'emblemàtica xocolateria Can Joan de S'Aigo, la del carrer Baró de Santa Maria del Sepulcre, l'Obra Cultural Balear presenta, davant diversos representants del món social i cultural de Mallorca, la campanya "Cafè per la llengua". Es tracta d'una nova campanya de participació i de sensibilització popular en matèria de llengua, que té com a objectiu arribar a més de 15.000 persones durant els propers mesos.


També avui, a les 20h, a Can Alcover, el PSM-EN fa un acte en record de Jaume Serra.



Demà dimecres, i també dijous i divendres, a diferents indrets, com podeu veure en el cartell, es presenta el documental «Mirades des del passamuntanyes», a càrrec de Francesc Parés.
Es pretén la difusió de la lluita zapatista i de les fites aconseguides durant aquests vint anys d'existència dels indígenes zapatistes i de guerra de baixa intensitat que viuen per part del govern mexicà.



Divendres dia 12, a les 19h a Can Alcover, presentació del llibre de Xavi Sarrià 'històries del paradís'; presentat per Marc Peris i organitzat per Joves de Mallorca per la llengua