29 de setembre del 2008

fragment 115 - coses que no (em) passen cada dia

Com haureu pogut comprovar en alguna de les entrades d'aquest blog, una de les activitats que practico perquè m'agrada especialment, és la d'anar a presentacions de llibres.
Si es dóna el cas, poc sovint, que a més en coneixes l'autor o l'autora, l'activitat pot esdevenir molt més gratificant.
Que un amic escrigui un llibre i aquest vegi la llum, per força ha de ser per a l'autor/a una emoció de grau màxim, almenys així és com ho sento jo.
Amics que escriuen, jo, personalment, en tenc uns quants, però no tots fan o poden fer la passa; bé, això ja serien figues d'un altre paner.
He de dir però, que la majoria de vegades que he anat a alguna d'aquestes presentacions, ho he fet perquè la temàtica del llibre m'interessava.
Si a més en coneixes l'autor/a, aleshores el sento com una part meva.



El cas és que dijous que ve, dia 2 d'octubre, un amic que és i viu a Catalunya, presenta el seu primer llibre, 'Ni Nadal ni Setmana Santa' a Tarragona, a la sala d'actes de l'ajuntament i, per tant, no me'n puc estar de comentar-ho aquí.
El llibre és un recull d'articles d’opinió crítica, publicats a la premsa del Camp de Tarragona durant deu anys.
Malgrat sigui lluny i impossible anar-hi, me fa molta il·lusió dedicar aquest escrit al fet i sé que a ell també n'hi farà.
En el seu moment vaig gaudir del privilegi de viure des de la distància, el procés d'elaboració de la portada i de la contraportada.

Per si a algú li fa ganes llegir-lo, podeu comprar-lo aquí
Enhorabona Jordi, no paris.
Ah, i que el pròxim el puguis presentar arreu dels PPCC.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tantes gràcies no hi caben. Així que moltes gràcies i si algú publica el pròxim, és clar que sí.

Anònim ha dit...

Ai, era jo, hehehe, el Jordi.