12 d’agost del 2008

fragment 96 - el PP, fàbrica de corruptes o tots els polítics són iguals?




Si l'altre dia el jovent del JEN proposava que les Illes entrassin en el llibre guiness per batre el rècord de ser la regió del món amb un espoli fiscal més alt, avui jo els proposaria que preparin la demanda de l'entrada a l'esmentat llibre perquè arribarem a ser la regió (no sé si del món, però hi farem aprop) amb més càrrecs del PP imputats per casos de corrupció, malversació, prevaricació, i tots els qualificatius d'aquests tipus que se vos ocorrin, cap de bo.
Això ja sembla un enfilall; algú ja ho va dir; 'només s'ha de començar a estirar el cap de fil de la troca i anar desembolicant'; veurem quan, com i a on acaba tot plegat; jo no confiï massa en que aquesta gentussa es passi anys i panys a la 'garjola'; s'emparen entre ells, tenen la xarxa i les esquenes ben cobertes, són com una 'secta' i, a més, són tants, que no hi cabrien a les presons de tot l'estat espanyol.
I en Matas va saber fer 'escola', n'han après aviadet els seus deixebles. I això fins i tot es deu heretar; el mateix Matas segur que ho va heretar del seus amics Zaplana i cia.
Notícies de referència en circulen tantes i tantes per la xarxa que només posaré algunes de les darreres, d'ahir i d'avui:



1 comentari:

Marina, 1988. Periodista. ha dit...

Bones guapa,


Perquè vegis que sí que segueixo el teu Bloc.