8 de juliol del 2008

fragment 77 - nits d'estiu a la fresca


FESTES AL CARRER, REVETLLES, MÚSICA...
'A L'ESTIU TOTA CUCA VIU'
Podem dir que l'estiu de nits a la fresca, al carrer, de revetlles, de música... va començar dissabte passat amb la 9a trobada de músics per la llengua.
Divendres que ve, dia 11, es recupera el concert perdut de l'acampallengua que no es va poder celebrar per aiguats, amb alguns canvis: no cantaran els Antònia Font i en el seu lloc retornen els Obrint Pas... Vegeu el 'nou' cartell:




Com cada any, l'estiu ens convida a gaudir de la festa i la gresca al carrer.
L'oferta és ampla i molt variada; l'ajuntament de Palma ha presentat un bon programa del que destaco algunes de les activitats més atractives per a mi:

JULIOL
Dia 10 Concurs de maquetes d’IB3 Ràdio
IB3 Ràdio: Rec/Play Ses Voltes 21:30h, on podrem veure i escoltar, entre d'altres, L'Équilibriste que han quedat finalistes en la categoria del premi de música en català i que podeu escoltar aquí.

EN EL MARC DE LES 'CANÇONS DE LA MEDITERRÀNIA':

Dia 11, Franca Massu (l’Alguer) 22.00h a Ses Voltes.

Dia 18 Moddathir Aboul Wafa (Egipte) 22.00h a Ses Voltes.

Dia 25 Dúmbala Canalla (Catalunya) 22.00h, a Ses Voltes.


A l'agost n'hi ha més, però ja en parlarem en el seu moment.

Encara està pendent de confirmar, però probablement serà, que els Antònia Font actuïn a Porreres, juntament amb els Obrint Pas, en el concert a benefici de sisràdio, previst per dia 13 d'agost.

(continuarà)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep! T'he de corregir... no només hem quedat finalistes del premi a millor creativitat en català (al qual no hi podrem assistir pq en Joan Toni és de viatge)... sinó que, a més, hem quedat finalistes a PREMI OBERT!!! xatinga!!!

Bondat i SALUT!!!
ARS!!!

Caterina ha dit...

No, si quan vos hi posau no n'estau de res; així dius que són dos premis diferents? i amb possibilitats de guanyar-los els dos? es perdius, si arriba a ser, l'haurem de fer grossa!!!
Au, ens veim demà i molta merda!!!