29 de maig del 2008

fragment 59 - processos telemàtics...quina por!!!




Blog temporalment tancat per saturació laboral.

Degut a l'obertura de la convocatòria d'interinitats mitjançant el primer procés telemàtic que es fa; degut a que els i les interins i interines vagin com 'despistats/despistades'; per la manca d'eficiència de la Conselleria d'Educació de les Illes; perquè 'només' hi participen entre 8 i 10 mil persones; perquè encara hi ha moltes persones (professorat) que senten 'pànic' a l'hora de complimentar els formularis 'informàticament'; perquè algú es dedica a enviar a tothom a l'STEI-i per solucionar 'tots els problemes' que està generant la novetat del procés; perquè també està oberta la convocatòria de sol·licituds de comissions de serveis fins dimarts dia 3 de juny; perquè ha sortit la llista provisionals de les persones que han de formar part dels tribunals de les proves selectives (oposicions) i tenen fins demà per presentar al·legacions; perquè està a punt de sortir la convocatòria per sol·licitar llicències per estudis; perquè...
els torns de feina s'han duplicat (per no dir triplicat).
Fins aviat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hehehehehe molt bona aquesta!!! No passis pena que en acabar es temporal vendrà temps de calma pseudohipotecada... però calma a la fi! Bondat, salut i no t'es3ssis!

Albert

Caterina ha dit...

Hehehe, sembla com a si tothom li hagués pegat 'el ball de sant vit', mai havia vist una acumulació de gent amb tants de nervis, por, pànic,... la valeriana es deu vendre per tones, les herboristeries i les apotecaries hauran fet l'agost abans d'hora.
I mai havia fet tant de psicòloga com aquests dies. M'he guanyat la Llicenciatura sense estudiar-la!!! Santa paciència que tenc!!!