23 d’abril del 2008

fragment 39 - llibres i roses a la plaça major

Avui horabaixa, entre les 17 i les 20:30h, n'Arena i jo hem estat a la paradeta de l'OCB, que en Joan havia muntat aquest matí a la plaça Major, concretament al costat de la Llibreria Lluna.
Tot i que l'havíem de substituir, en Joan ha tornat i ens ha fet aquesta foto.



Tot un èxit de participació, entre les 18 i les 20h la plaça estava replena de gent. Ens hem entretingut molt repartint un munt de fulletons i a més hem trobat moltes cares conegudes, entre amigues i 'famosetes'.
Na Miquela de la llibreria Quart Creixent no parava de dir que el llibre d'en Joan Miquel Oliver 'Els misteris de l'amor' era, amb escreix, el més demanat i que havien hagut d'anar tres vegades fins a la llibreria a cercar més exemplars.
He tornat a casa amb dos llibres (La mort i la pluja de Guillem Frontera i Jardins d'altri de Climent Picornell) i dues roses.
L'anècdota: fa un parell d'anys que uns cavalls, amb els respectius cavallers, es passegen per la plaça Major el dia de Sant Jordi repartint roses (a les dones, què hi farem!); nosaltres dues, que no ho sabíem, hem anat a cercar-ne una perhom i ens les hem intercanviades, després rèiem dient que '
els cavallers de Sant Jordi ens havien regalat una rosa', ens basta poc per divertir-nos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs a Tarragona poca cosa m´s que multituds i llibres... Ah, i el de l'home aquest que també ha estat supervendes. No sé, no sé, si guai o com un astronauta guai! No m'agrada aquesta paraula, què hi farem.

Anònim ha dit...

Quina paraula no t'agrada, 'guai'? A mi tampoc, gens ni mica. La d'astronauta sí, que tu ho ets un poquet, hehehe; digues-li astronauta rimador, com una de les cançons, aquella que acaba així:
'Som s´astronauta rimador que rima i se caga si fallen es motors,...Sinàpsi, lliure
pensament, drogodependència, farmàcia, creu roja, creu verda, semàfor no t´assustis company de carretera amic per sempre més'.

Quina por me fa que se'ns enfili als niguls s'homo aquest amb tanta propaganda mediàtica, confiem que es seny el superi...ahir era a Barcelona signant llibres, com en Biel Mesquida; coses de les editorials, supòs.
Cat