24 de desembre del 2009

fragment 293 - Bones...VACANCES!!!




El millor d'aquesta època de l'any són els dies de vacances...festes?, què voleu que us digui, sí, alguna sí, però tantes!
En descansar i canviar una mica el ritme, ja n'hi ha; sembla que hem de poder fer tot allò que no hem pogut o no hem volgut des de que l'estiu es va acabar, però tanmateix, aquests dies, amb tant de festiu i tanta bogeria consumista, tampoc hi ha temps ni ganes de posar-se al dia; jo no m'hi entestaré!
Una de les activitats per gaudir, és la de celebrar, i ja fa 21 anys, la nostra Diada, la de la Festa de l'Estendard, la de veritat, la de les nostres arrels catalanes.
Fa mesos que ens hi hem posat des de la Plataforma 31D perquè surti tot bé, perquè siguem molts, perquè anem sumant any rere any, per proclamar tots junts un dia a l'any , que volem ser sobirans, que estem farts de l'espoli de l'estat, de les continues mentides que ens volen fer engolir...



Dia 30 a les 18h hi hem de tornar, ens hi hem de veure i cridar ben fort els nostros crits de lluita <<...de lluita incansable per la llibertat...>>, com diu el poema de Pere Capellà.
L'agenda va ben plena: recital d'antipoesia, dinarets, soparets, la mani...



Encara més, al número 168 de L'Accent, el periòdic popular del Països Catalans, s'han dedicat dues planes a la Diada de Mallorca, el podeu llegir i/o descarregar aquí, a la dreta, pàgines 8 i 9.



AIXÒ...BONES VACANCES I BONA DIADA...(la resta, cadascú que s'ho faci, no?)