19 de juliol del 2009

fragment 252 - aquesta setmana...




...que avui acaba, n'obre una de nova que comença demà, molt diferent per diverses qüestions.

Tot i que continuo de vacances, els desplaçaments seran 'obligats per la voluntarietat' de l'assistència a algunes activitats, aquesta vegada sí 'imprescindibles'.
Mesuro el descans en funció dels desplaçaments; poder passar dies sense haver d'agafar el cotxe, vol dir 'fer vacances'; en fi, que avui ja són 7 els dies que fa que no faig kilòmetres amunt i avall.
Però demà hi torno; a les 21h a Porreres tenim en Vicent Partal en un dels sopars a la fresca que organitza cada estiu el PSM-EN, així idò, agafaré el cotxe per fer uns poquets kilòmetres (23?), que en Partal s'ho val.
Seguim. dimarts (soparet amb col·legues a Palma?, ja veuré); dimecres tenim junta de l'OCB a les 19h a Can Alcover (llàstima que em perdré la presentació del llibre 'tota una vida a Portocolom', no es pot estar pertot.
Dijous, Gent Activa ('cupaires' de Mallorca), han organitzat una conferència-debat a Can Alcover sobre 'capitalisme, crisi i alternatives' que cal tenir en compte.



Diumenge tenim el Mallorcamón Festival als jardins de La Misericòrdia amb Pablo Milanés i Tiu.
Espero i desitjo que en Pablo 'ME' canti aquesta cançó (una de les més belles cançons d'amor que s'han fet i que algú, ja fa una pila d'anys, me va dedicar per identificar-me, en part, amb la protagonista); cançó que fa cruixir l'ànima. Aquí la teniu:




I, de moment, aquí m'atur, convençuda que ha quedat alguna cosa pel camí.