6 de maig del 2009

fragment 217 - falten 3 dies!!!


06/05/2009 · Palma
Les entitats que participen en la plataforma organitzadora de la Cadena Humana per la Llengua “Drets per la Llengua”, han fet avui matí una crida a tota la ciutadania de les Illes Balears a participar a aquesta gran mobilització popular que es farà el proper dissabte, 9 de maig, a les 18.00 hores i que tendrà el seu punt de partida a la plaça d’Espanya de Palma.
Les entitats que donen suport a la convocatòria són ANEM, Associació Cultural Albopàs, Associació de Premsa Forana, Castellers de Mallorca, CGT, CCOO, Consell de Joventut de les Illes Balears, Escoltes de Mallorca, Federació d'Associacions de Veïns, Federació de Música i Ball Mallorquí, Federació de Pares i Mares d'Alumnes (FAPA), GOB Mallorca, Grup d'Esplai de Mallorca (GDEM), Joves de Mallorca per la Llengua, Moviment d'Escoles Mallorquines, Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, Músics per la Llengua, Santuari de Lluc, STEI-i, UGT, UOB, Unió de Pagesos i Universitat de les Illes Balears.

El president de l’Obra Cultural Balear, Jaume Mateu, ha convidat a tots els mallorquins i mallorquines de naixement o d’adopció i de totes les edats, a fer part de la Cadena Humana de dissabte vinent.

A la imatge adjunta hi podeu veure a Toni Nicolau (Músics per la Llengua), Toni Baos (CCOO), M. Antònia Gomila (FAPA), Sebastià Serra i Margalida Català (Stei)-i Toni Torrens (Albopas), Joan Huguet (UGT), Pep Oliver (CGT), Jaume Canals (GOB), Sebastià Maimó i Joan Mateu Ferrando (Joves de Mallorca per la Llengua), Alexandre Cortès (Comissió Lingüística OCB), Esperança Mateu (Junta Directiva).