26 de setembre del 2008

fragment 112 - festa al barri




Com cada any, quan s'acosta el dia de Sant Miquel, tenim la vetllada festera del meu barri, el del Capitol, a la plaça Alexander Fleming ('sa placeta').
Gràcies a en Pere Bueno que s'ho curra tot i molt, tenim aquest programa engrescador, on hi ha diversitat d'activitats per animar des dels més petits fins els més grans.
Allà serem per col·laborar en el que calgui, (tallar coques, de moment; la de coco i pastanaga que he fet jo, ha sortit prou digna, hehehe).

Aquí el programa:



A dalt un tastet de la música dels 'grollers de sa factoria' amb el vídeo de la cançó 'Caterina' i aquí baix la cançó 'el oso ionqui':





2 comentaris:

Anònim ha dit...

En Pere Bueno és un no-ningú que només enganxa els cartells de la festa. A qui hem de donar les gràcies és al voluntariat del barri, que va escàs però fa una feinada.

Caterina ha dit...

Hehehe, aquest anonimat tan 'conegut'. Som conscient que la col·laboració del voluntariat és imprescindible; me consta que en Rafel i en Nofre hi són sempre, a més de la resta de gent que no conec, però Pere, sigui com sigui, tu n'ets peça clau al barri, si més no de 'l'associació de veinats'???
M'agrada que passis per aquí.
Au, besadeta.