2 de maig del 2008

fragment 44 - l'équilibriste

Us penjo aquí un parell de vídeos de la nova etapa de 'Joan Toni Skarabat, ara amb el nom de l'équilibriste'. Abans d'iniciar-se a Mallorca, es donaren a conèixer a l'Enganxa't a la música', el concurs de maquetes dels Països Catalans que es du a terme cada any a Reus, i en quedaren finalistes. Ara han començat a fer actuacions a Mallorca, i aquests dies en tenen dues:

L'équilibriste neix el setembre de 2007 nodrint-se, en gran part, dels antics components de la banda Joan Toni Skarabat a més de la incorporació de n'Àngel Garau, nou bateria. Pretenem rompre musicalment amb el nostre passat per tal d'oferir alguna cosa a l'actual panorama musical de l'illa, un "nou" rock de caire independent i cantat en català. Partim de la convencionalitat per defugir-ne i no tenim cap altra pretensió que passar gust fent la música que feim i oferir-la al personal que la vulgui escoltar. A pesar de la joventut del projecte podem dir que hem estat un dels 3 finalistes del concurs ENGANXA'T A LA MÚSICA 2007 organitzat des del Principat la qual cosa ha permès presentar-nos a Catalunya amb els dos concerts que varem realitzar els passats 20 de setembre i 5 d'octubre amb molt bones crítiques per part del jurat, del públic i de la resta de grups participants. També ens hem presentat a Mallorca a la VIII Trobada de Músics per la Llengua celebrada a Porreres dia 19 d'octubre de 2007. Senzillament... l'équilibriste (pronunciat amb accent afrancesat) com a acte de reconeixement a l'admirable tasca que duen a terme els equilibristes. Tots hauríem de trobar la nostra part d'equilibrista; éssers capaços de romandre subtilment estables dins la bipolaritat d'aquest món imperfecte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sa família que compleix... si voleu més info sobre l'équilibriste, les seves actuacions i històries particulars entrau a:

www.myspace.com/lequilibriste

Merci i arreveure!
Albert