22 d’abril del 2008

fragment 37 - instruments nostrats

Aquesta setmana sembla més relaxada quant a activitats, per la qual cosa he passat bona part de s'horabaixa-vespre cercant i escoltant musiqueta d'instruments que m'enamoren, entre ells la gralla o el grall.
Com a grup illenc que les sonen, els 'grollers de sa factoria'.
Aquest grup va néixer com a acompanyament de cercaviles l'any 1999 i el formaven cinc membres; actualment són devuit els músics que fusionen música tradicional amb esquitxos del funk, de la rumba i del rock.
De moment només han gravat un disc: 'grollerlàndia' (2007), el tenc a l'émule descarregant-se, us el recoman.

Supòs que deuen tenir detractors, com tots els músics que mesclen les tradicions amb els ritmes més actuals, però a mi m'encanten, què voleu que us digui, són trangresors i a mi ja me va bé això.
Me va passar el mateix amb els de la 'Ximbomba Atòmica', dec ser una mica mesclada jo també.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Nasi, ets un crack, m'ha sortit això del vídeo que m'has ensenyat a fer, MUACKSSSSSSS, me fa il·lusió aprendre cosetes noves i poder compartir-les...aissss, ja m'estic posant sentimental, uf!
Au, besades i fins demà.
Cata

Anònim ha dit...

Bones Caterina,
Ara he vist el teu post. Abans de res, gràcies pels teus comentaris. D'altra banda, i com que veig que dius que t'estàs baixant el disc amb l'emule, et coment que fa uns dies hem penjat el disc a http://www.jamendo.com/en/album/27611 per a que així tothom que vulgui el tengui i a una qualitat raonable ja que me pareix que el que hi ha penjat a l'emule no és de massa qualitat.

Salut i gràcies.
GROLLERS DE SA FACTORIA