8 de març del 2008

fragment 9 - Sense paraules

Decisió presa per la Junta Electoral a ran d'un recurs presentat pel PP, al·legant que avui és el dia de reflexió, això no ho diu la notícia. La Junta Electoral ja s'ha posicionat, políticament parlant.
La NO manifestació del Dia de les Dones.
Finalment, unes 200 persones s'han concentrat davant una forta pressió policial que ha acabat demanant identificació a moltes de les persones concentrades.

5 comentaris:

Ignasi ha dit...

Caterina, Caterineta!
No savia que t'havies fet un blog-esito. L'estètica és horrible, però bueno, duus un bon ritme d'actualitzar, així que me passaré sovint a veure que conspires...

Una besada!

Anònim ha dit...

Jo també m'hi passaré, no per l'estètica sinó per l'ètica. De fet, la meva estètica també t'hi cagues, hehehe. Petons.

jordimartifont

Anònim ha dit...

hola! ara he trobat el sistema per deixar comentaris! m'havia confós amb la icona d'enviar missatges de correu electrònic.

Bé...benvinguda a la blogosfera, a la catosfera, al món virtual, a la xarxa, a internet, bla, bla, bla...

com en tot...paciència i constància.

Ànim i petonets

Caterina ha dit...

Nasiiiiiiiiii, això de l'estètica té fàcil solució...de fet, el dia que m'hi vaig posar era de color verd, després va ser de més colors, ara és així, demà, ja veuré. M'assessoraràs?

Jordi, passa-hi sovint, hehehe, seràs benvingut. I ja ho saps, això de l'estètica dels blogs té fàcil solució. Però mira, va a dies; el meu estarà així uns dies més i després ja veuré cap a on deriva.Ai, quin embolic, jo que sóc molt de llegir blogs però no de deixar comentaris, ara m'hi hauré de dedicar més, perquè ja veig que fa molta il·lusió. Petonets i torna'm aviat.

Magíiiiiii, 'más de lo mismo', a veure si seré capaç d'anar actualitzant-lo tan sovint com el teu. Ja m'ajudaràs en les dificultats, que tu en saps molt. Au, petonets de retorn.

Anònim ha dit...

Treu-me ja el negatiu que tens apuntat a la llibreta. Enhorabona i per molts anys!!!!!!!!!!!!!! I will survive!!!!!!!!!!!